Klantenservice

Doek van Rolien webshop

Welkom bij de Doek van Rolien webshop. U kunt hier online uw Doek van Rolien bestellingen plaatsen. U kunt uw Doek van Rolien bestellingen zelf bij ons atelier, tijdens evenementen ophalen of u kunt uw bestelling naar het adres van uw keuze laten versturen. Het ophalen bij Doek van Rolien zelf, brengt u in de gelegenheid onze producten in het echt te zien, voor de ware ‘look and feel’!

De artikelen

Ons assortiment hebben wij onderverdeeld in verschillende categorieën: ‘GOTS gecertificeerde babyproducten’, ‘De Öko-Tex® Standard 100 stoffen’, ‘De standaard babyproducten’ Items voor mensen met speciale zorg’ en ‘De Poppen sets’. In principe brengt Doek van Rolien meerdere keren per jaar nieuwe prducten uit.

Als u op één van de categorieën klikt, verschijnen de verschillende producten. Ook daar kunt u weer op klikken: u kunt op de foto klikken of op ‘toevoegen’. Zo vindt u de uitgebreide collectie van Doek van Rolien met verschillende foto’s van het product, de technische omschrijving, de beschikbare maten en de prijzen.

Artikelen zoeken

U kunt rechts bovenin de pagina in de balk ‘zoeken’ uw zoekterm invullen.

Bestellen

Als u uw favoriete product of set, of bijvoorbeeld het ideale wiegdeken hebt gevonden, kunt u het product aanklikken. De prijs van het artikel verschijnt in het scherm. Vervolgens vult u het aantal in en klikt u op ‘toevoegen’. Het artikel wordt in uw winkelmandje geplaatst. U kunt verder gaan met bestellen of u kunt verder gaan met winkelen.

 1. Bestelwijze: Als u verder gaat met bestellen, komt u in het volgende scherm, waar u gevraagd wordt een account aan te maken. U kunt ook kiezen, een éénmalige bestelling te doen.
 2. Adresinformatie: Na het invullen van uw adresinformatie, kunt u de keuze maken tussen ophalen in de winkel, het verzenden naar uw adres of het verzenden naar een ander adres.
 3. Verzendinformatie: Hier voert u het verzendadres in, indien noodzakelijk.
 4. Verzendmethode: Hier bevestigt u uw verzendmethode.
 5. Betaling: Selecteer de gewenste betaalmethode.
 6. Overzicht: U krijgt een mail ter bevestiging toegestuurd met een overzicht van uw bestelling en gegevens.

Verzendkosten

Bij een bestelling met een orderwaarde vanaf € 75,- is de verzending gratis.

Bij een bestelling met een orderwaarde onder de € 75,- berekenen wij voor verzending en afhandeling van de order, een vast tarief.

Bestelling annuleren

Mocht u uw bestelling willen annuleren, kunt u een bericht sturen naar Doek van Rolien.

Retourneren binnen bedenktijd

Mocht u het product zonder opgaaf van redenen willen retourneren, dan heeft u uitsluitend recht op kosteloze teruggave van het door u betaalde bedrag indien:

 • binnen 7 dagen na ontvangst u dit via het formulier voor herroeping hebt aangekondigd
 • u het product binnen een termijn van 21 dagen na deze aankondiging op eigen kosten (voldoende gefrankeerd) terug stuurt op de door Doek van Rolien voorgeschreven wijze en naar het door Doek van Rolien opgegeven adres;
 • het product in de onbeschadigde, originele verpakking zit;
 • het product compleet, niet gewassen, niet gebruikt en onbeschadigd is

Artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

In onze Algemene Voorwaarden vindt u alles nog eens uitgebreid onder art. 7 ontbinding en retournering

Kwaliteit, garantie en reclame

 • De doeken van Doek van Rolien worden vóór verwerking door ons zelf gecontroleerd op afmetingen, krimp, kleurechtheid en sterkte-eigenschappen.
 • Doek van Rolien verkoopt een aantal producten die gemaakt zijn van 100 % GOTS gecertificeerde stoffen én garen.
  De leveranciers van onze stoffen produceren biologisch katoen, waarbij ook de afdrukmethode biologisch gecertificeerd is.
  Het Global Organic Textile Standaard is voornamelijk een milieulabel: Het label geeft aan dat de textielvezels afkomstig zijn uit de biologische landbouw en garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.
  Voordat we er onze producten van maken, wassen we de stoffen uit met een neutraal ecologisch wasmiddel. En strijken we de stof voordat er producten van  gemaakt worden.
 • Het in de webshop afgebeelde Öko-Tex® Standard 100 babyproducten, vallen onder het Öko-Tex Standaard 100 certificaat. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.
  Voordat we er onze producten van maken, wassen we de stoffen uit met een neutraal ecologisch wasmiddel. En strijken we de stof voordat er producten van  gemaakt worden.

Ondanks de hoge kwaliteit die nagestreefd wordt en de zorgvuldigheid die bij de productie, verpakking en distributie in acht genomen wordt, kan het voorkomen dat in een enkel geval een product een gebrek vertoont. Klachten die meer dan een jaar na verzending van het product aan u worden ingediend worden niet meer in behandeling genomen. In onze Algemene Voorwaarden vindt u alles nog eens uitgebreid onder art. 9 (garanties en reclame) en art. 11 (aansprakelijkheid voor schade).

Wasvoorschrift

Om langer van uw Doek van Rolien producten te kunnen genieten, raden wij u aan ons wasvoorschrift zorgvuldig door te lezen en te volgen.

Privacy en Persoonsgegevens

Deze site is volgens de gangbare methodes beveiligd. Uw persoonsgegevens kunnen alleen opgevraagd worden door uzelf of door de beheerders van de site die daar toegang toe moeten hebben voor de dagelijkse gang van zaken. Online betalingen worden via beveiligde verbindingen met iDEAL uitgevoerd. Er worden geen creditcardnummers of bankrekeningnummers opgeslagen door de site zelf.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial