De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om onze producten eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opening watersport seizoen braderie in Grou

14 april 2019 @ 11:00 - 17:00

Gratis

Zonnig en druk Opening Watersportseizoen GROU

Op zondag 14 april kan men sportief starten met de Sup tour & lunch. Ook kan men heerlijk slenteren over de braderie en zich tegelijkertijd uitleven op de kermis. Gezellige muziek door THC Oostergoo en muziekgezelschap de Eendracht maken het een sfeervol geheel. Op het Pikmeer en de Rjocht Grou word gezeild door GWS schouwen en optimisten. Men kan ook meezeilen in de zeilboten van Sail experience en de Falcon (een nieuw type open zeilboot). Ook de Markol is beschikbaar voor vaartochtjes. Heerlijk even met dit zonnige weer!

Rond 14:00 uur gaat de duckrace op de Nieuwe Kade van start. Bijna 1000 eendjes, welke in de weken voorafgaand aan het evenement verkocht zijn door de diverse Grouster ondernemers,  strijden om de eerste plek. Een groot succes!

Ook Brandweer Fryslân zal aanwezig tijdens dit weekend. Men kan in de brandveilig leven wagen een leuk en leerzaam spel spelen. Daarnaast geeft de brandweer op zondag diverse demonstraties met hele wijze lessen over brandveiligheid.

Gegevens

Datum:
14 april 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Website:
http://www.grouaktief.nl/content/16647/download/clnt/81201_OWS_2018_Activiteitenoverzicht.pdf

Organisator

Stichting Grou aktief
Website:
http://www.grouaktief.nl/pg-16647-7-46565/pagina/home.html

Locatie

Winkelcentrum Grou
Winkelcentrum
Grou, Friesland 9001AP Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial