De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om onze producten eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Zwanger & Baby Event Friesland

26 september @ 09:30 - 17:30

Gratis

Zwanger & Baby Event Friesland gaat online!

Vanwege het Coronavirus hebben we het fysieke event van 14 maart 2020 verzet naar 26 september 2020. Gezien de bijvende onzekerheid over het wel of niet kunnen oragniseren van een fysiek evenement, gaan we ONLINE!

Bezoek ons event online met live stream!

Je vindt er allerlei informatie over zwangerschap, bevallen en de babytijd. Ook kun je gratis deelnemen aan leuke workshops georganiseerd door professionals in de geboorte- en babyzorg. Daarnaast vind je enorm veel leuke stands met diverse babyproducten, informatie en overige diensten rondom zwangerschap, baby’s en ouderschap.

Op zaterdag 26 september 2020 starten we ons online event van 9.30 tot 17.30 uur LIVE vanuit het WestCord WTC Hotel Leeuwarden!

Toegang: gratis & lekker lui vanaf je bank! 🙂

Digitale stands, lezingen & workshops

Tijdens het online Zwanger & Baby Event Friesland vind je veel verschillende digitale stands met baby- en kinderartikelen, maar ook professionals op het gebied van zwangerschap, geboorte en ouderschap!

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
09:30 - 17:30
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.zwangerenkidz.nl/

1 gedachte over “Online Zwanger & Baby Event Friesland

  1. Leer tu artículo fue muy divertido.. Aurora Hasheem Solana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial