De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om onze producten eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zwanger & baby event Friesland

14 maart @ 09:30 - 17:30

€3,50

De ‘9 maanden tot dreumes beurs Friesland’ heeft een nieuwe organisatie en een nieuwe naam! Diana van Zwanger en Kidz heeft de organisatie overgedragen. In het weekend van 14 maart 2020 zal de eerste editie van Zwanger & Baby Event Friesland plaats vinden.

Ben je zwanger? Heb je een kindje gekregen? Of zit je al weer een tijdje in de luiers? Kom naar het Zwanger & Baby Event Friesland.

Je vindt er allerlei informatie over zwangerschap, bevallen en de babytijd. Ook kun je gratis deelnemen aan leuke workshops georganiseerd door professionals in de geboorte- en babyzorg. Daarnaast vind je enorm veel leuke stands met diverse babyproducten, informatie en overige diensten rondom zwangerschap, baby’s en ouderschap. Het wordt gegarandeerd een leuke dag uit voor jou en je kindje(s).

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
09:30 - 17:30
Kosten:
€3,50
Website:
https://zwanger-baby-event.nl

Organisator

Zwanger & baby event Friesland
Website:
https://zwanger-baby-event.nl/

Locatie

Westcord WTC Hotel Leeuwarden
Heliconweg 52
Leeuwarden, Friesland 8914 AT Nederland
+ Google Maps
Website:
https://westcordhotels.nl/hotel/wtc-hotel-leeuwarden/

Calendar powered by The Events Calendar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial