De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om onze producten eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Moen festival, het festival voor bewust en duurzaam leven

6 juni 2020 @ 10:00 - 18:00

€7,50

Na 10 jaar Ouders Natuurlijk beurs is het tijd voor iets nieuws. Duurzaam leven houdt niet op bij de baby- en kindertijd. Daarom vanaf volgend jaar het MoenFestival.

Duurzaam en bewust, gewoon in het dagelijks leven, daarvoor kun je op het MoenFestival terecht. Je vindt er duurzame producten voor jezelf, je gezin, huis en tuin: van zonnepaneel tot biologische zaden, van babyluier tot barefootschoen. Maar er is meer! Bezoek lezingen en neem deel aan workshops, bijvoorbeeld over de moestuin, natuurlijke cosmetica of groene energie.

Festival? Ja! Geniet van muziek en theater, en natuurlijk is er gedacht aan verantwoord en heerlijk eten. Neem ook gerust de kinderen mee: voor hen zijn er volop activiteiten. Een heerlijke dag uit voor iedereen!

 

 

Gegevens

Datum:
6 juni 2020
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€7,50
Website:
https://oudersnatuurlijk.nl/moenfestival/?fbclid=IwAR1XERbUKUvMxEX1hjbywn5nRRliZBPjjYWxUER8LxUdqOkiZB-m9CT4-2U

Organisator

Petra Mengerink
E-mail:
info@oudersnatuurlijk.nl

Locatie

Fletcher Hotel/Restaurant Doorwerth
Kabeljauwallee 35
Doorwerth, Gelderland 6865 BL
+ Google Maps
Website:
www.hoteldoorwerth.nl

Calendar powered by The Events Calendar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial