De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om onze producten eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Black Friday 2019

29 november @ 00:00 - 3 december @ 00:00

Zet vrijdag 29 november 2019 maar vast in je agenda!

Vanaf dat moment zijn alle Black Friday deals via onze website beschikbaar. De aanbiedingen zijn geldig tot en met maandag 3 december. Om geen aanbiedingen te missen adviseren we dan ook om vanaf midden november regelmatig ons winkeloverzicht te checken. Dit overzicht wordt direct aangepast als er nieuwe aanbiedingen beschikbaar zijn.

Wat kun je dit jaar van Black Friday verwachten?

Black Friday is in Nederland inmiddels niet meer weg te denken. Dit betekent dat je kunt kiezen uit een ontzettend groot productaanbod met scherpe prijzen.

Hoe is Black Friday ontstaan?

De traditie van Black Friday zelf staat in direct verband met Thanksgiving. De Amerikaanse (en Canadese) feestdag die in het teken staat van familie. Zelf is deze traditie weer ontstaan uit de christelijke dankdag, waarin dank gezegd wordt voor goede oogst en andere goede dingen. De term Black Friday is ofwel een verwijzing naar de grote verkeersdrukte op deze dag, ofwel naar de suggestie dat pas op deze dag retailers zwarte cijfers zouden schrijven over het lopende boekjaar.

Happy Shopping!

Gegevens

Begin:
29 november @ 00:00
Einde:
3 december @ 00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial